måndag 7 mars 2016

VÅRENS BAKSIDOR!



Jag fick till det idag också, promenaden, men först efter att jag hade tittat på reprisen av Melodifestivalens femte deltävling, Andra chansen!
Fast att jag har det på min TiVo-box och kan se det när jag vill!

Ja, jag vet, jag är knäpp!

Jag fick precis så mycket skön energi som behövdes för att inte fullkomligt bryta ihop av allt skräp runt omkring och i synnerhet ihopknycklade cigarettpaket!

För några år sedan plockade jag ciggpaket på min dagliga promenad nerifrån centrum och hem och fick ihop över trettio paket, jag kan sätta en Greta på att det ligger minst lika många nu igen efter samma sträcka, som jag tillryggalägger på ca 20 minuter!
Men nu tänker jag inte böja rygg fler gånger, nä nu får jag hoppas att någon "ansvarig" tar tag i saken!

Det blev en skaplig promenad idag igen, nästan 1 ½ timma!
Igår hade jag installerat en stegräknare i min mobil, på inrådan av en av mina systrar. Det stod att rekommenderade antal steg per dag var 10000, när jag kom hem hade jag gått 9574 steg under 1½ timma och innan sänggående var jag uppe i 10081! Mitt beslut då var att avinstallera den appen med det snaraste, för det gav mig endast stress!
Så i morse började jag med uppdraget avinstallera och kände genast hur jag slappnade av!
Jag knatar ju på för det mesta hela tiden hit och dit, fram och tillbaka, i trappor upp och ner i vardagen och eftersom jag inte är bilburen, så jag behöver inte ha något som säger att jag duger!

När jag satte mig ner och tog min välförtjänta och nästan en timma försenade tre-kaffe och punschrulledagens dammsugare, så kände jag att jag duger bra ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar