onsdag 30 mars 2016

VÄLGÖRANDE OCH VÄLKOMNANDE!


Efter en veckas bortavaro så är det lite att fixas med här hemma, typ ta hand om döende och stendöda växter, boka tvättstugan och proviantera färskvaror.
Det sistnämnda fick bli det absolut nödvändigaste, såsom mjölk och bananer eftersom kontot också är i det närmaste döende, köpte ju nya glasögon för snart två veckor sedan, check!
Eller att göra något inspirerande och välgörande som att ruska lite liv på balkongen, som inte kostar ett öre!
Det ordnar sig!!!

En välgörande promenad ner till hamnen med omnejd, när jag ändå passade på att gå till COOP, gav mig den energi både till kropp och skäl som jag verkligen behövde fylla på efter den här veckan i Umeå!


Kan tyckas märkligt att jag behöver påfyllning, jag har ju varit hos min dotter, kramats, duttat, pysslat, lagt pussel, lagat mat, städat, tvättat och skött mitt barnbarn kaninen Electra, världen mest bortskämde kanin förövrigt!

Men det är en annan sorts energi, en som kräver engagemang dygnet runt och samtidigt påminner mig om mitt tidigare kapitel om mitt liv, samt smärtsamma minnen och att jag inte hann med allt jag hade tänkt, typ ta mig till kyrkogården och besöka gamla vänner!
Många sådana tankar tar energi!

Idag log vårens första blommor mot mig välkomnande och det var precis det jag behövde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar