söndag 12 juni 2016

NU NÄR ALLT ÄR SÅ FINT!


Varför kan det inte få vara lika vackert där ute, precis som dessa små skönheter är, varför måste ondskans fula ansikte ännu en gång visa upp sig i form av terror, död och hat?

Morgonen började tidigt med min vanliga wake up calls klockan åtta och det var då det hände där i Orlando, lokal tid 02:00!
Ännu en dödsskjutning, den här gången krävde terrorn och hatet 50 liv när gayklubben Pulse utsattes för den värsta masskjutningen i USA:s historia.
Apropå uppvaknande! FY fan!!!

När jag blir frustrerad, stressad och förbannad brukar jag antingen tokgå eller städa som en tok, idag blev de det sistnämnda, städade som en tok!
Så efter avslutad Nyhetsmorgon med Tilde de Paula Eby, där det uppdaterades hela tiden från nyhetsdesken, så spottade jag i nävarna och började jakten på mina husdjur, dammråttorna, som har haft det ganska så bra ett tag, mycket pga den senaste veckans sjukhusvistelse och därefter försökt kravla mig upp igen från horisontellt läge!

Efter återställning av diverse, så tvingade jag mig ändå ut på en timmas promenad, bara därför att och på hemvägen plockade jag den här lilla, men i mina ögon otroligt fina buketten av blåklockor, bara för att hedra alla döda och skadade, samt pigga upp min själv lite, som att räcka ut tungan mot ondskan!

Ondskan får inte segra, med kärlek ska den övervinnas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar