fredag 2 september 2016

EN ALLDELES SPECIELL DAG!


Som måste firas med ännu en mjukglass, min 23 närmare bestämt!

Men så här började dagen, eller rättare sagt slutade gårdagen, huvudvärk!
Den troligaste orsaken var nog att min rumskompis på M88, alltså på sjukan, låg till vänster om mig och av artighet under vår konversation, så vred jag huvudet åt hennes håll mestadels!
Därav huvudvärken och knastret i nacken!

Tyvärr så hade jag fortfarande huvudvärk när jag vaknade i morse, men försökte ignorera det, vilket gick riktigt dåligt!
Så jag tänkte ut en strategi, ont mot ont!
Jag packade min träningsryggsäck och gick en promenad och "råkade" hamna i hamnen!
Ankade och vankade utanför "Lejonet & Björnen" en stund, ska jag eller inte!
Frestelsen segrade, så där stod jag med min 23 mjukglass i handen och skämdes lite grann!
Men med träningskläderna i beredskap, så tog jag en god promenad vidare till Friskis & Svettis och glassen räckte nästan hela vägen fram!

Nå vad firar jag idag då?
Oj, idag är det precis fyra år sedan jag blev infångad av The Phantom him self, Peter Jöback, på Covent Garden i London!
Jag kom och gick där tillsammans med mig kompis Mia, kvällen innan hade vi varit på Peters sista föreställning av detsamma på Her Majesty's Theatre i London!
Vi gick i höstsolen, flankerande med tusentals människor och väntande på att det skulle bli dags att ta oss till Gatwick och vidare hem!

Klockan nio samma morgon hade Peter fått telefon från Cameron Mackintosh som frågade om han kunde komma nästa år till Broadway!
Så det var inte konstigt att han såg så glad och nöjd ut, därtill hemlighetsfull och förnurlig när vi frågade vad som kommer att hända härnäst!
En strålande dag i Covent Garden den 2 september 2012!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar