söndag 25 september 2016

LÖRDAGEN 24 SEPTEMBER


Det är inte helt lätt att vara i fas med bloggandet i dessa tider när man kommer hem strax före eller efter midnatt, så nu kommer det en liten reumè från gårdagen!

Ibland händer det sig att saker inte blir som det från börja var tänkt, som tex den här gången!
Sent på fredagkväll fick jag vetskap om att ett par av mina vänner från Norge inte kunde komma pga av sjukdom och dessutom var det de som hade alla sex biljetterna till föreställningen på Cirkus!
Att inom kort varsel, kändes det i det närmaste omöjligt att hitta några som kunde tänka sig att köpa deras biljetter, inte helt billiga, eftersom de var på parkett, men tack vare storasyster som kutade runt i sin bostadsrättsförening, så var det fixat inom en halvtimma!

Så som planerat kunde sex stycken förväntansfulla, tack vare en snabb mailkorrespondens och utskrift av nya biljetter, bänka sig på Hasselbackens restaurang och njuta av en superb middag,

innan det var dags att inta våra platser på Cirkus, Rad 7, plats 711-716, strålande utsikt!

Och "precis som vanligt", så glänste hela ensamblen och Emmi Christensson, Anton Zetterholm och Peter Jöback i synnerhet!
Härmed utnämner jag Peter till den verkliga Fantomen på Operan, för jäklar vilken prestation att med en sådan närvaro, nerv och suveränt nyanserad Fantomen!
Det här är ju hans paradroll nu, mer sårbar än macho, men kanske allra vassast när Fantomen är som mest fasansfull.

Och inte helt oväntat, fick hela ensamblen stående ovationer ännu en kväll och jag höll förmodligen nästan på att ödelägga hörseln på mina bänkgrannar ännu en kväll!
Men så är det bara!

Tusen tack alla medverkande till en strålande lördag!

På återseende inom inte alltför avlägsen framtid!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar