söndag 15 januari 2017

LUSTAN VANN ÖVER TVIVLET!


Nattens grubblerier, mot och för att bege mig upp till Cirkus och The Phantom of the Opera, utfallet blev åk!
För herregud, jag har en kanonplats på Cirkus, köpt i mars 2016 för nästan tusen spänn!
Det är klart jag ska åka och rätt som det är så kanske han till och med är tillbaka redan, fast knappast troligt, inte ens i fantasin!
Så till lunch satte jag mig på pendeln på väg upp till stan, slängde i mig en kokt med bröd från Pressbyrån på Centralstationen och vidare på min färd till Cirkus!
Väl framme, så kollade jag direkt tavlan med de medverkande för dagen och precis som jag trodde, Peter Jöback och även Emmi Christensson hade ersatts av Johan Martin Bengtsson respektive Micaela Sjöstedt!
Okej, jag får ge det en chans, åtminstone första akten!

Nu lägger jag in en ursäkt direkt till dessa två, alldeles strålande sångare, absolut inget negativt angående deras prestationer, men jag fick liksom inte till det, det sa inte "klick", tyvärr!
Jag lyssnade på den underbara musiken och tidvis snörpte det åt i halsen, som till exempel när Raoul och Christine är upp på taket som de sjunger "Kärlek är allt vad jag begär", sååå vackert!

Men efter att takkronan rasat och ridån gick ner för första akten, då överlät jag min superplats till en belåten kvinna på min högra sida och lämnade Cirkus!

När jag anlände Norrmalms torg med spårvagn 7, så kände jag för att ändå försöka få lite Ögongodis på näthinnan, innan jag fortsatte hemåt!
Adressen hade jag fått av två likasinnade, så skapligt snabbt hittade jag vad jag sökte!
Lästmakargatan 20!
Sir Of Sweden
Tailor Made By Sir Of Sweden
Stockholm Wardrobe By
Peter Jöback


Ett riktigt stiligt plåster efter saknaden av "min Fantomen"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar