lördag 21 januari 2017

NJUT AV LIVET, DET PÅGÅR NU!



Så sant som det är sagt, det gäller att ta tillvara på möjligheterna och det man kan göra nu, inte vänta tills i morgon, då kan det vara försent!
Morgonen började med försovning å det grövsta, 10:40, behövde det tydligen!
Kort därefter ringde min storasyster på dörren och kom in med rester från gårdagens lunch, som jag var inbjuden till, men tackade nej till på grund av välbehövlig vila i min krånglande ljumske mm!
Dessutom hade hon en jättefin ljusbehållare till mig i form att ett trähjärta med texten som lyder som min rubrik för dagen!

Innan jag tog en försiktig promenad ner till centrum för att möta min kompis Mia strax innan lunch, så stoppade jag ner den här uttjänade tulpanbuketten i komposten, det finns ju nya där ute någonstans!

Mia och jag gick på ett vernissage som en gemensam vän till oss hade idag, Christel Bäckman måleri och hennes son Anders Bäckman grafik i Nynäshamns Konsthall, utställningen är tillgänglig fram till den 11 februari!

Ja sedan intog vi vår lunch nere i hamnen i vår favoritrestaurang där utsikten är alldeles bedårande från vårt fönsterbord!
Njut av livet, det pågår nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar