fredag 23 februari 2018

FREDAG, HALVMÅNE


Andra dagen efter behandlingen och nu är jag väl på banan igen, men utmanar mig inte mer än nödvändigt än! Jag gick en sväng igår, ca 7500 steg, ja, jag vet, jag måste sluta att kolla på den där jävla stegräknaren hela tiden!
Kanske för häftigt, för idag var det trögt i starten, eller ska jag skylla på de två vinglasen som jag tog igår kväll, ett hos lillsyrran som jag kilade upp till och grattade på namnsdagen och det helt onödiga, som jag tog på sängkanten?
Nä, de var helt befogade, en helt vanlig torsdagkväll!

Fast om jag summerar de här två dagarna, så har jag åstadkommit mer än vad jag ens vågade hoppas på!
Bokat frissan, vinkat av longstay-serenärer, provianterat, varit till syrran som sagt var och idag har jag äntligen bokat mina transfer inför och efter resan till New York, typ tåg till Oslo dagen innan och sedan flyg från Gardermoen hem, när äventyret är slut!
Så nu är snart allt in box, jo det var så sant, frissan är också bokad!
Plötsligt inser jag, vilken tur att jag har min laptop och, lite på ett ungefär i alla fall, kan hantera den något sånär!
Kan själv!!!

Efter det rafflande skidskyttet idag, som storslaget gav Sverige ännu ett OS-guld och precis som guldet, sken solen helt plötsligt, så skyndage jag mig ut, osminkad och välklädd, ut på en sväng i vildsvinsskogen!

Men efter bara en kort stund, så började solen skymmas av ett snömoln, häftigt!
Men vad gör väl det, när allt är in box, som sagt var!
Med hjärtat som insats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar