måndag 5 februari 2018

NY VECKA NY UTMANING


Det har hänt, det som inte fick hända, jag har blivit sjuk!
Typiskt mig, att jag på grund av dimridåerna som Sklerodermin lägger ut, så negligerar jag varningstecknen och ytterligare symtom på något utöver det vanliga dåliga måendet!

Jag får förmodligen skylla mig själv den här gången, eftersom jag utsatt mig för smitta i helgen!
Dumt av mig, ovanligt korkat och blåögt dessutom!

Så nu får jag se hur den här veckan kommer att gå, jag har nämligen fått två stycken kallelser till undersökningar av mitt hjärta - lilla kretsloppet - lungorna!
Torsdag kväll på Karolinska i Solna - MR, ca 3 timmars sammanlagt!
Fredag tidig morgon Karolinska Huddinge - Hjärtbiopsi/hjärtkaterisering!
Så det känns som om jag har trasslat till det ordentligt!

Nåväl, det kanske ordnar sig med lite hokuspokus, filijokus!

Jag kände i natt, att det inte stod riktigt rätt till, frös som ett tok och hade jätteont i magen!
Efter en jobbig natt, så vacklade jag upp och försökte skaka av mig obehaget och tänka, det går nog över, det är väl såhär det ska vara emellanåt, (Skleromernin)!

Dessutom hade jag ju ett ärende att uträtta nere på stan!
Nämligen, om jag går tillbaka till de två sista dagarna i januari, när jag besökte Vårdcentralen och Handen Närakuten och därefter direkt till apoteket!
Den där läkaren som jag träffade på VC, slutförde inte sitt åtagande, återkoppling till mig angående resultat och vidare behandling och dessutom skrev helt fel på remissen beträffande mina Fragminsprutor, som kostade mig nästan 250 kronor!
Det jag hämtade ut visade sig inte vara förfyllda sprutor, så jag behövde lämna tillbaka förpackningen till, Ja det var just det, Apoteket eller Vårdcentralen och får jag tillbaka mina pengar?
Så jag ringde först till Apoteket för att kolla med dem, om det var där felet hade begåtts och hur och vad jag skulle göra!
Precis som jag trodde, så var det läkaren som hade begått ett misstag, men att Apoteket var vänliga att göra ett undantag och göra ett återköp om jag kom in idag!
Innan jag gick, så ringde jag dessutom till Vårdcentralen och berättade vad som hänt och då fick jag tala med verksamhetschefen, som sa att hon kunde göra ett återköp också!
Så jag gick först till Apoteket och meddelade dem och sedan vidare till Vårdcentralen och lämnade över min kartong med felaktiga Fragminampuller!
Sedan vidare hem igen!
Det blev en ordentlig promenad på 7350 steg och vad jag inte visste då, febrig!
Nu måste jag ta det lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar