torsdag 8 februari 2018

DAG 1 FÖR FORSKNING


Tre timmar på Karolinska Universitetssjukhuset Solna tillsamman med de här två killarna genomfört med Berömt godkänt sammarbete från mig, enligt dom!
En timma på rygg, ackompanjerad med ett evigt knackande, ibland snabbt, emellanåt hårt och bombastiskt, inte i min smak av ljuv musik, men uthärdligt! Vad gör man inte för forskningens skull?
En snabb kiss och vattenpaus och framförallt bensträckare, sedan tillbaka på bordet i höger sidoläge ytterligare en halvtimma!
Tillbaka på rygg ännu ca en kvart, tjugo minuter!
Ungefär som en konsertlängd, utan den där obligatoriska 25 minuterspausen där man står i kö till damernas!
Den här gången deltog jag i kvartetten, jo vi var en till i orkestern, en kvinna, som redan hade kutat hem när bilden togs, hon var den som satt och sa i mina lurar där jag låg i magnetkameran, "Andas in - blås ut -håll andan - ................................. andas som vanligt", om och om igen under undersökningen och knackandet!

Typ så och inte värre än så, hej å hå!
Och när konserten var klar, så i vanlig ordning, frågade jag om jag fick ta en selfie, "självklart, vi har ju fått ta bilder på dig"!
Trevliga killar!
Nu hemma igen efter väl uträttat värv och en timma på pendeln!
En snabb kvällsfika, sedan OP-dusch och mach i säng, för imorgon blir det tidigt upp och iväg till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge och nästa bidrag till forskning!
För har jag inte lyckats bidra med något hittills till eftervärlden så må jag väl åtminstone kunna ställa upp med min lekamen, så länge den duger till något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar