torsdag 16 december 2010

VILKEN TUR JAG HADE


Igår hade jag ju ärende inne i Stockholm och det betydde att jag var tvungen att resa redan på förmiddagen för att hinna till mitt första möte. Nu har jag faktiskt börja fatta det här med tunnelbanan, trodde att det skulle vara svårt att hitta i den underjordiska djungeln, men om man inte är färdblind och analfabet, så går det, kul! Jag skulle till Röda Korsets sjukhus uppe vid Tekniska högskolan kl.13.00 och det var inga problem, duktig tant! Tillsammans med en arbetsterapeut på Armprotesenheten gick vi igenom olika hjälpmedel som finns för att värma mina kalla händer, så efter en timma gick jag därifrån med diverse saker som verkar riktigt fiffiga och lätthanterliga, samt en inrådan att kila förbi till Naturkompaniet på Kungsgatan och införskaffa handledsvärmare i polartec-material samt ullfrotté sockar och bra vantar i polyester. Men efter att ha suttit hos henne, så var jag promenadsugen, så jag plockad fram min karta och begav mig.

Mitt nästa möte var på NK! Peter skulle sjunga några låtar och signera sin senaste CD "En Kväll med Peter Jöback" kl. 17.30 i Ljusgården och som sagt så råkade jag ju vara i stan, så naturligtvis infann jag mig där i god tid och passade på att äta en välbehövlig lunch-middag där innan, för vid det här laget så var jag vrålhungrig, klockan var ju runt halv fyra på eftermiddagen och det låg bara ett äpple nere i magen och skramlade.

Kvart över åtta på kvällen låste jag upp min dörr, glad och nöjd efter en väl förvärvd dag inne i city, med en massa värmande artiklar, nykramad och en signerad CD.
Ursäkta min suddiga bild, men jag frös och var hungrig när jag fotade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar