lördag 24 augusti 2013

LÖRDAGSMYS!



Har ni fest, eller?

Jag sitter här hemma och syndar och har inte riktigt bestämt mig för om det blir Pringles eller Ahlgrens bilar, men en Norrland passar ju till vilket som.

Och tänk, nu är ordningen återställd, äntligen!!!
Egentligen är det näst intill bedrövligt. Hur beroende kan man bli av sin mobiltelefon? Att det har blivit den käraste ägodel man har.
Men den senaste månaden har jag gått omkring som ett osaligt väsen och okoncentrerad.
Förlusten av min vita Samsung Galaxy S 3 tog hårdare än jag anade från början.
Då, när jag kom hem och landade, så hade jag ju jetlagen att brottas med plus min som vanligt, abstinens efter trevligheter, som alltid kommer som ett brev på posten.
Och därtill då avsaknaden av mobilen och att inte vara anträffbar.
Tufft, jättetufft!
I-landsproblem, ja jag vet, skämmes tamefan!
Men herregud jag är ju bara människa och ger mig själv rätten att klaga och gnälla.
Men som sagt, nu är det lugnt igen, nu har jag en NY, fast likadan! Allt är som vanligt igen, med undantag, alla bilderna från min NY-resa är borta, för alltid borta!
Men jag har en stark känsla av att jag kommer att kunna ta nya inom en, inte alltför lång framtid.



En skön lördagkväll i slutet av augusti, lite solbränd i facet av sensommarens bleka sol, efter några timmar på Strandvägen.
Mobilen liggande här bredvid och Peter Jöback har just avslutat en föreställning och i natt gör sin sista föreställning på Majestic Theatre, lite vemodigt kan jag känna, men med förhoppning om att han återvänder inom kort.

Men nu återvänder han till Sverige för att ta sin publik- och kritikerrosade föreställning I Love Musicals på en andra turnéomgång under temat ”The Broadway Edition”. Precis som förra gången kommer Peter att bjuda på en exklusiv och stämningsfull konsert med det bästa ur världens musikaler i lyxförpackning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar