lördag 16 november 2013

SMS:a TYFON TILL 72900



Jag är så ledsen över att se förödelsen från Typhoon Haiyan i Filippinerna. Vi vet att landet kämpar för att få det stöd de behöver just nu, och vi vill hjälpa till på något sätt.
En av de stora saker vi kan göra är att visa vårt stöd och solidaritet med de många människor som drabbats av denna fruktansvärda tragedi.

Okej, nu hör vi att hjälpsändningarna har börjat komma fram, men långt ifrån är faran över och efterdyningarna av sjukdomar och undernäring kommer att fortsätta under en lång tid framöver.

Vad har nu detta med Tupperware att göra?
En helt vanlig lördag och jag har nyss kommit hem från ett Tupperwareparty, ja just ett sånt där, när man sitter i någons vardagsrumssoffa, känner förväntansfullt att det luktar gott från det närliggande köket, av något som vankas under kvällen och blir förevisad den ena produkten som man absolut inte kan vara utan, efter den andra. Bytta hit och bytta dit!
Pyslock!!!
Men under tiden jag satt där, började jag få sååååå dåligt samvete.
Det här kändes inte okej för mig!
När jag började titta i katalogen hittade jag en Snacksbägare 1,2 dl som kostade 119:-, det var en av få produkter som kostade runt hundringen endast, då stockades det i halsen för mig.
Så mitt beslut, där och då blev, sms:a TYFON till 72900 när jag kommer hem.
Sagt och gjort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar