söndag 6 juli 2014

HORISONTALLÄGE


Angenämt!
Igår tillbringade jag och min lekamen på Kalvö kolonilott där det skulle spelas Bingo!
Mina systrar och svågrar umgicks under gemytliga former över grillad mat och dryck innan det begav sig med brickor och penna.

Min lyckas stjärna i spel har nog gjort sitt för min del.
Precis 30 år sedan sist, när Sticka och jag vann 50.000:-, precis lagom tills vi skulle resa till Sri Lanka och hämta hem vår, då endast 3 månader gamla son Erik Samanthe!

Nu ligger gamla morsan här som en övermogen och alldeles onödig tant och bara väntar på att grillglöden ska bli perfekt och tankarna är alldeles ofokuserad, sånär som på att magen kurrar och det kanske är en aning för varmt i solen, äntligen!

Stora tankar i en mycket liten hjärna!

Och idag när jag vandrade omkring här i vackra Nynäshamn, än en gång för att utmana balansen, som tyvärr inte är helt okej, trots Revaxör, så kom jag åter till sans och började tänka, nu i betydligt allvarligare termer.
"Vem är jag till för här där jag går? Om jag inte fanns, gjorde det ju ingen skillnad! Jag är ju bara en liten obetydlig prick i förskingringen!"
Jag gör ju egentligen ingen nytta, jag är ju bara, så länge!

Ty, hur fort kan inte allt bara förändras och ta slut, bara så där!
Skönt att man inte vet något om morgondagen och när man egentligen ska bli den där utfyllnaden som fort glöms bort. Men i väntan på det, förpassar jag mig nu ut på min balkong igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar