måndag 15 februari 2016

INTERNATIONELLA BARNCANCERDAGEN

Child 4 Child - We Are One (Official video)



På Internationella barncancerdagen den 15 februari står Barncancerfonden värd för en världspremiär när H.M. Drottning Silvia presenterar uruppförandet av We Are One,
en nyskriven låt till stöd för barn med cancer.

Under årets två första månader har kampanjen Child4Child bjudit in barn över hela världen att sjunga med i en ny låt. Över 800 000 barn har spelat in sin röst genom kampanjen och många av dem kommer att höras på den singel, We Are One,
som lanseras på Internationella barncancerdagen.

Bakom Child4Child står Childhood Cancer International (CCI), ett samverkansorgan för 180 barncancerorganisationer i 90 länder. Genom Child4Child har CCI skapat den första globala aktiviteten för att uppmärksamma barncancer.

Barncancerfonden, som är medlem i CCI, har varit delaktig i att utveckla kampanjen och står värd för lanseringen av den nya låten We Are One vid ett evenemang som livesänds från Barncancerfondens kansli i Stockholm. Detta blir första gången som låten framförs offentligt i sin helhet och dessutom premiärvisas den tillhörande videon som regisserats av Johan Söderberg.

H.M. Drottning Silvia är Barncancerfondens beskyddare och kommer att presentera den nyskrivna låten We Are One, som framförs av barn från Adolf Fredriks musikklasser.

Därefter kommer H.H. Sheikha Jawaher bint Mohammed Al Qasimi (Förenade Arabemiraten), medgrundare till organisationen Friends of Cancer Patients att lansera musikvideon till We Are One.

We Are One är skriven av Christophe Beck och hans dotter Sophie. Christophe Beck är en välkänd kompositör som bland annat gjort musiken till Disneyfilmen Frozen.
Sophie Beck deltar vid lanseringen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar