söndag 12 mars 2017

THE PHANTOM OF THE OPERA SWEDEN


Alltså jag får aldrig nog av denna magiska föreställning!
Tidigare, när jag precis hade blivit bekant med The Phantom of the Opera, men än inte sett min första, så hörde jag talas om människor som hade sett föreställningen tvåsiffrigt, i det närmaste tresiffrigt till och med, då tänkte jag, att de måste ju vara galan, sådana där riktiga fans, som reser land och rike kring över hela världen för att se olika uppsättningar!
Aldrig kunde jag tänka mig att jag skulle bli så biten!
Men även här har jag kapitulerat, helt såld!
Tyvärr så finns det en naturlig begränsning för min del och den heter ekonomi, alltså jag tillhör de där fattiga pensionärerna, men jag prioriterar mina val av nöjen och shopping så att själen får sitt i första hand!
Ett enkelt sätt att snåla är att äta billigt!
Som t.ex igår när jag skulle fara upp till Cirkus på matinéföreställningen!
Jag tog ut en fjärdedels pizza som jag hade i frysen, delade upp den i fyra lagoma bitar och stoppade dem i en plastpåse, fyllde precis som vanligt upp min gamla lilla petflaska med en liten flaska Chapel Hill Chardonnay 20 cl, 27 kronor på systembolaget!
Fint ska det va!

Och precis som vanligt när jag äntligen kom fram till Djurgården efter exakt en timma och tjugo minuters resande och som alltid, kissnödig, gick jag fram och kollade på tavlan där det står vilka som kommer att medverka i dagens föreställning och sedan direkt in till Hasselbackens fashionabla damrum!
Åååååååå va skönt att än en gång andas in den goda doften där inne och framför allt att få tömma blåsan!
Tvätta händerna och sätta mig ner i den fiiina soffan där inne och plocka fram min medhavda lunch och "Champagnen", fint ska det va!
Men va fan, så kommer det in en mamma och hennes lilla blöjbarn och sätter sig bredvid mig och ska börja byta blöja, skit oxå!
Så jag blev tvungen att återigen gå in på en av toaletterna och fortsätta äta där inne, sittande på toalocket!
Mätt blev jag iallafall, om än lite snopet med tanke på val av restaurang!

Nå, småspik och gulddekor!
Lyckan är att få inta bästa platsen på Cirkus och flåsa Julian Bigg i nacken och hänge mig till den mest
storslagna musikalen av dem alla, med Peter Jöback i huvudrollen!

Paus och ben och

ryggsträckare innan det är dags för andra akten!

Behöver jag säga, att jag blev precis lika känslomässigt berörd den här gången, skratt, allvar och tårar, fast jag har kommit upp i tvåsiffrigt!

Ja, jag vet, jag tillhör de där galan fansen nu, alltså Peter Jöback fansen, "Jöbackers"!
Allt handlar om prioritet och att se till att både själ och hjärta i första hand får sitt, magen klara sig alltid, det finns ju bananer!
Åter igen, ett rungande och stående ovationer TACK till Peter Jöback och hela den fantastiska ensamblen i The Phantom of the Opera på Cirkus i Stockholm!

På Återseende ha ha ha !!!!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar