onsdag 22 mars 2017

PÅ ALLA FYRA!


Jäkla skit, hur jobbigt som helst, när kroppen och knoppen inte synkar med varandra, för fortfarande så är jag bara några år över trettio i knoppen, pirret när jag ser en ung vacker man, eller viljan att få uppleva nya spännande platser, längtan efter god mat och dryck, ja du vet hur det är när livet är på topp!

Till skillnad på hur kroppen funkar, begränsningar hela tiden och ett jäkla planerande hur, var och när ska jag kunna ta mig från punkt A till B och sedan tillbaka igen!
Igår var jag ute ungefär 45 minuter, varav halva tiden på alla fyra för vila och stretching för att kunna ta mig vidare!
Idag behövde jag ta mig till närmaste matbutik, alltså Willy`s, i normala fall en kvart hemifrån, så nu är det ju tur att jag har hittat ett sätt att kamouflera mitt beteende, jag fotar blommor, blommor och ännu mer blommor på nära håll!
Eller som idag när jag var på väg hem igen, så satte jag mig ner på en bänk och talade, eller mest lyssnade på en gammal dam som satt och väntade på sin färdtjänst och då snackar vi riktigt gammal, säkert närmare 100 år, men hon var vacker ändå och hade mycket att berätta om!

Å kan du tänka, det kändes jättebra, jag trivdes där tillsammans med henne och kände inte alls av åldersskillnaden!
Så nu är det väl dags att inse att jag har kommit en bra bit mot ättestupan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar