torsdag 16 mars 2017

LIVET RULLAR VIDARE!



Idag var det dags att åter igen gynna SL, Stockholm lokaltrafik!
Jag hade nämligen ett avtalat möte med en Fysioterapeut på Karolinska sjukhuset i Solna!
Sist lyckades jag inte ta mig ända fram på grund av min onda höft, men idag gick det bättre, mycket tack vare en bättre vägbeskrivning, så jag var framme efter 1 timma och 45 minuter!
20 kronor x 2, eftersom SL har kortat övergången från 2 timmar till 75 minuter, samt höjt priset från 15 kronor till 20!

Nå, väl framme träffade jag en väldigt trevlig fysioterapeut vid namn Henrik, som var specialiserad på just Systemisk Skleros och om jag inte minns fel, så sa han att han hade doktorerat just inom detta!
Så jag kunde tryggt överlämna mig till honom en timma av mitt liv!

Konditionstest, styrka, smidighet, räckvidd, uthållighet och gud vet vad!
Resultat; MVG, okej, konditionen går att jobba på, men med tanke på min krånglande höft och det facto, att jag har just Systemisk Skleros, så var han överväldigad över mina resultat, bra där gunsan!

Jag har ju i hela mitt liv satt ett värde i att försöka hålla mig i form och det har jag fått ett kvitto på i dag att det funkar som en investering i sitt liv!

Efter avslutat "träningspass", gick jag till Centralhallens cafeteria/restaurang och till min glädje fann jag laxpudding!
Jag beställde en portion att ta med samt tog en kaffe och en muffins , som jag hann kalasa på innan jag tog bussen tillbaka till Karlbergs station och vidare pendeln hem till Nynäshamn!
20 kronor x 2!
Så dagens summa blev 80 kronor till SL och 123 kronor till mig, because I´m worth it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar