tisdag 15 september 2009

EN BRA DAG :)




Tänk att en vanlig sketen tisdag kan kännas som en RIKTIGT BRA DAG.



Vaknade lätt ångestfylld för idag så var det dax för besiktning igen, den här gången var det inte det gamla skrället, utan Chewan. Det är en av de saker som jag inte tycker om att göra, ändå är det oftast jag som måste göra det av någon anledning, hm! Kan hända att jag har nämnt det förut, tror nämligen att maken tror att det är lättare att få igenom bilen om en kvinna åker med den. Saken är den att det är en helt annan generation nu där det faktiskt kör omkring minst lika många kvinnor som män, så vi är ett ganska vanligt inslag i trafiken. För ovanlighetens skull så var jag den enda kvinna där idag, plus en massa gamla gubbar som tittade gillande på mej och min bil, som ungefär, oj lilla gumman , kan du köra en så där stor bil, dom vet inte vilken dom hade att göra med ha ha ha ha. Yes! den gick igenom hur gallant som helst, så glad i hågen rattade jag hemåt, efter en liten sväng förbi på VH-kontoret och hämtade en flaska handsprit, det är ju sådana tider nu, sprit, sprit, sprit.



Eftermiddagen bjöd på ännu en fantastisk överraskning och glädjande nyhet. På tisdag den 22/9, kl. 21:45 så sänds det en dokumentär om och med Peter på svt1, en hel timma.http://svt.se/2.74611/1.1690636/en_annan_sida_av_peter_joback_i_svt?lid=share


Å till på köpet så har det varit ett otroligt vackert väder här i norr. Nu gäller det bara att hålla tummarna så att jag inte åker på svininfluensan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar