tisdag 1 september 2009

Nu är det höst!


Första september, fyra månader kvar av året och tills jag fyller 28, eller vad det nu är. 101 dagar kvar till julkonserten på Scandinavium i Göteborg och det blir mitt 101:a inlägg på min blogg, som startade den 17/4, tänk vad tiden går!

Studenterna har börjat, 52 st 4:e terminare som invaderat avdelningen och ska lära sig ta röntgenbilder. Det är alltid lika spännande att se vad det är för kvalité på dessa ungdomar och hur tålamodet ska räcka de här kommande månaderna, men i slutändan så brukar det lösa sig å nått sätt.

En av mina jobbarkompisa har just farit hem, hon har varit här och förbarmat sig över lite svarta vinbär, jag har tröttnat på att plocka in dem känner jag, åtminstone i år infann sig inte plockarivern och föresten så har jag kvar i frysen sedan förra året, så! nä det får vara för mej med dessa vitaminrika härligheterna för det här året.

Nu känns det att det är höst, ok! det har varit en fantastisk dag i dag, över 20+ och sol från en klarblå himmel, men det luktar höst liksom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar