söndag 6 oktober 2013

TUR OCH RETUR GÖTEBORG



Skittidig fredagmorgon, fakiren igen!
Inga problem den här gången, håller väl på att få en viss vana.
Det var faktiskt tuffare förra veckan, kanske för att jag kände mig lite ringrostig, det var ju trots allt över två månader sedan jag skulle ut på resa då och den gången en aning längre!
Men den här gången gick det som en dans när väckarklockan, eller rättare sagt Peters röst brakade loss men "Guten Morgen meine Damen und Herreni, Mesdames et Messieurs, Ladies and gentlemen, nu är det dags för der att gått upp! Det här var Peter Jöback, hallå!" i mobilen!
Nu var det dags att ta tåget till Sveriges framsida, eller Sveriges blåshål, skulle jag vilja säga. Nä nu ska jag inte vara sån, men efter 3½ timma, alltså med ganska precis en halvtimmas försening anlände Centralststionen i Götet, höll jag på att fullständigt blåsa bort.
Och i den vinden, med GPS:n i mobilen försöka hitta fram till hotell Onyxen http://www.facebook.com/pages/Hotell-Onyxen/341678559234534?id=341678559234534&sk=info
Okej, jag är ju tjurig som en gris, så jag stretade i vinden i ca en timma.
Ja jäklar, tvärs över gatan till Scandinavium, där ser man, ibland ska man ha tur!
Mina fönster lyser, precis ovanför entrèn, i den stora franska balkongen!
I väntan på att få tillgång till mitt rum, ja, jag kom ju alldeles för tidigt naturligtvis, så gick jag till Hotell Towers, dit mina vänner väntades komma vid lunchtid.
Och där, "Precis Som Vanligt", stöter jag på I ❤️ MUSICALS him self!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar