söndag 22 december 2013

DAN FÖRE DAN, FÖRE DAN!


Solen visade sig idag, så istället för att sitt och vara förbannad på facebook som inte funkade till belåtenhet, så stängde jag av skiten, likaså morgon-TV som stått på sedan 07:55.
Bäddade, diskade undan, satte på mig kläder och ansiktet och tryckte i mig två övermogna bananer som låg och skämdes i fruktskålen.
Hörlurarna ovanpå mössan där P4 sände en lång fin intervju mellan Ulf Elving och Agneta Fältskog.
Ut!
Men under tiden jag gick där och lyssnade på hon Agneta Fältskog som lät så vanlig och när hon berättade om när hon skivdebuterade med egna låten "Jag var så kär" i november 1967.
Då började jag tänka tillbaka och minns alldeles tydligt den tiden och precis att jag såg henne uppträda på en festplats en sommar i min gröna ungdom. Hon hade sitt utmärkande diastema kvar, som sedan fixades till.
När intervjutimman var slut, växlade jag över till I ♥ MUSICALS, för jag behövde sällskap av någon välbekant röst och något jag kunde sjunga till.
Fast jag gick där i skapligt solsken, så såg jag mig själv som en ynklig och jäkligt ensam lite varelse, 80 mil från närmaste anhörig och mina systrar och svågrar en bra bit längre bort, närmare bestämt på Teneriffa.
Jag hänger löst!

Tur att solen sken och hamnens båtar hade klätt upp sig i julkläder, grönt och rött och framför allt att Peter sjöng duett med mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar