tisdag 8 april 2014

TAPPRA KÄMPAR



Där stod dom, hukande och lite som att de huttrade inne i buskaget.
Varför har vi redan slagit ut, det är ju inte ett dugg vårkänslor i luften!

Vårens första vitsippor strax bakom busskuren på Nynäsvägen, där det är absolut svinskräpigt.

Nynäshamns kommun har nu smygstartat arbetet med att fräscha upp Nynäshamns centrum och ge det ett välbehövligt ansiktslyft.

Folkpartiet liberalerna i Nynäshamn vill genomföra liknande centrumlyft även i Ösmo och Sorunda!
”Kommunen investerar cirka 3 miljoner kronor på en rad enkla åtgärder, bland annat byte av belysning, bänkar och papperskorgar. Många av förslagen fick vi in från Nynäshamns invånare under höstens ”inred stadens vardagsrum”, vilket gör det extra kul” säger Daniel Adborn, Ordförande för miljö- och samhällsbyggnadsnämnden.

Målet är att Nynäshamns centrum ska vara uppfräschat redan till denna sommar och att detta kommer att leda till att både invånare och turister kommer att få en bättre och mer trivsam upplevelse av Nynäshamns centrum, vilket i sin tur kommer att gynna handeln och företagarna i Nynäshamn.
Ja ba: Ja det var ju väntat, att endast centrum ska snyggas upp. 5 minuters promenad därifrån får förmodligen fortsätta att se ut som en allmän papperskorg. Skämmes tamefan!
Folkpartiet liberalerna: Hej Gun!
Just detta är ett projekt som kommunen, fastighetsägarna och handlarna tillsammans genomför med syfte att fräscha upp just centrum. Detta eftersom vi tror att centrum har potential att vara en attraktiv mötesplats för människor, men då krävs en fräsch utemiljö.

Givetvis ska även resten av kommunen vara städad och omhändertagen, du får gärna anmäla fel, brister och nedskräpning på http://nynashamn.se/felanmalan så att vi kan åtgärda detta snabbare!

Ja lite så kan en helt vanlig dialog via Fackbook te sig, om det nu gör någon nytta.

Sedan gick jag vidare till gymmet och räknade repetitioner X 3 i timmarna två, ackompanjerad av I❤️MUSICALS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar