måndag 18 september 2017

VACKER MED ACK SÅ FARLIG


Vad har nu flugsvampen med dagens inlägg att göra, inte ett dugg faktiskt, den bara råkade stå där i all sig glans, just precis som jag hade talat med Sofia i mobilen!
Jag tog en promenad idag också, ner till centrum för att köpa mer pärlor, som förövrigt var fel och måste lämnas tillbaks!
I vanlig ordning, har jag headseten på plats utifall att Sofia skall ringa!
Jag visset att hon hade ett läkarbesök på onkologen klockan 14:00 inför sin nästa cytostatikabehandling på onsdag, så jag var nyfiken på hur det skulle gå och utfallet från det!
Klockan 14:15 ringde hon och meddelade mig att det blev inget möte med läkaren, utan det blev direkt inläggning istället på grund av urusla blodvärden!
ÄNTLIGEN!!!
Äntligen har de fattat hur dålig hon är och att hon behöver få bli inlagd!
Äntligen fanns det plats för henne, för alla gånger tidigare, när hon har kommit in akut, så har det alltid slutat med att "det finns ingen plats, du får fara hem igen", ibland mitt i natten!

Så när jag fotade flugsvampen, gick jag i ett litet lyckorus påväg hem från centrum och hade precis talat med henne igen och hon meddelade mig att, nu hade hon fått ett dropp och väntade på två påsar blod, samt att plastikkirurgen har blivit inkopplad på grund av såret på armbågen, som tydligen förorsakar hennes höga feber och inte svara på antibiotikan!

Den inplanerade cytostatikan kan av förklarliga skäl inte genomföras som det var tänkt den här gången!
Och här sitter jag och kan inget annat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar