måndag 22 juni 2009

Nu börjar semestern.....

För nu är midsommarhelgen över och vardagen tar vid å jag ska inte på jobbet, härligt :). Ett nytt projekt står på agendan hos familjen, golvbyte i köket, vilket betyder slit och stök igen och troligas försvinner de sista resterna av vår för många år döda storpudel, för jag kan ge mej sjutton på att det finns hundhår under det gamla golvet, hur mycket man än städar så nog dyker det upp något som påminner om honom, frid åt gamla Ludde. Naturligtvis kommer vi också att göra vissa förändringar som tex att måla en del skåp i köket och köpa några nya lampor när vi ändå håller på och bökar, det ska faktiskt bli skönt att förändra lite här hemma igen. Efter snart 30 år i det här huset så är det bara tapeterna i ett rum som är K-märkta.
Från det ena till det andra! Kan en gammal kärring tatuera sig? ja det kan hon! Jag har länge tänkt den tanken och när Sofia tatuerade sig förra året dagen före sin födelsedag så växte tanken sig ännu starkare. Problemet har väl varit vad det ska vara för motiv, det är ju trots allt inget som man kan ångra och tvätta bort. Sofias tatuering är helt klockren och något som hon aldrig behöver ångra, hon har på sin vänstra överarm texten, Made in Sri Lanka, jättetjusig! Så till den gamla kärringen, vad hade hon tänkt ut och kommit fram till? Jo!
EN DJÄVUL PÅ HÖGER AXEL OCH EN ÄNGEL PÅ DEN ANDRA.
Inte så stora motiv förstås för lite feg är jag ändå om det ens kommer att ske, men en dröm är det att så kommer det att bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar