torsdag 4 juni 2009

Vart tog värmen vägen?



Eller är det som det egentligen ska vara, visst var det för bra för att vara sant det som var förra veckan, fy fasiken ! långkalsonger och handskar på väg till jobbet idag.
Vilken syn!
Herregud har hon bara långkalsonger och ett på handskar på sig? stackars människa!

Var på sjukan idag efter jobber så nu vet jag att de nedre regionerna är ok, alltså ägglådan med omnejd, sedan raka vägen till frissan.
Vilken tur jag har det föresten ringde igår och fick komma idag, snabbare än att få tid på VC med andra ord fast då kan det gälla liv och död.
Apropå frissan! i kväll är det studentbal här i stan, det brukar vara härligt att beskåda alla dessa ungdomar som planerta och längtat i månader, idag var det en tjej hos frissan som fick sitt hår fixat och uppsatt, efter några extra tryck på spraytuben så skuttade hon glad därifrån, hoppas att det höll sedan när hon åkte genom stan i någon läcker cab på väg till balen med tanke på blåsten, regnet klarade hon sig ifrån tack och lov.
Sofia hoppade över balen, "jag tänker inte slösa på några pengar för att sitta där och titta på alla som dansar omkring i sina dyrt uppsatta frisyrer och vackra klänningar", det blir en resa istället har vi bestämt.




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PETER!


å tack för presenten som du gett oss idag :)))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar