tisdag 20 mars 2012

VÅRDAGJÄMNIGEN


I dag är det vårdagjämning vilket innebär att dag och natt är ungefär lika långa på hela jorden.
I och med vårdagjämningen flyttar sig solen på stjärnhimlen från det södra till det norra halvklotet, och då börjar sommarhalvåret på det norra halvklotet.
Men mitt uppvaknande blev något bryskt när jag vickade på persiennen strax efter åtta på morgonen och upptäckte till min förskräckelse att det var alldeles vitt på marken. Förvånad, eftersom jag vaknade av ljudet av den där manicken som används för att blåsa bort grus och löv! Men med en axelryckning och insikt att det är ju mars och sådana här väderöveraskningar är jag ju van med, som den norrlänning jag är.


Spänningen och förväntningarna över att läsa recentioner från Peters premiär igår, som Phantom of the Opera, överträffade allt denna morgon. Och inte blev jag förvånad när min lilla lap guaidade mig fram genom cyberhimlen. FANTOM-BRA, klart bäst på Londonoperan och stående ovationer! FN vad jag blir stolt över Peter, men inte ett dugg förvånad, jag visst det! Nu har han bara 183 föreställningar kvar och tre av dessa har jag biljetter till! 16 dagar kvar till den första, tills jag sitter där på Her Majesty’s Theatre och njuter av hans otroliga begåvning. Jäklar vilken kille! Snart är det dags igen för honom, förhoppningsvis med lite mindre pirr i magen i kväll! Breake a leg igen Peter! ☆♫LOVE♫☆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar