söndag 15 november 2015

EN UNDERBAR JÄVLA JUL



Nu var det väl ändå dags att gå på bio, framför allt efter de senaste dagarna med ond bråd död, sorg och bedrövelser! Biovågen här i Nynäshamn visade i kväll "En underbar jävla jul"!

27-åriga Simon och Oscar har varit ett par i tre år. Tillsammans med sin nära vän Cissi har de köpt ett ”karaktärsfullt” hus i Bromma. Det är i stort behov av renovering men ett rum på övervåningen har de prioriterat. Barnkammaren. Den är klar! Cissi är i nionde månaden. Vem är pappan? Det kan vara Oscar ELLER Simon.Tillsammans ska trion bilda familj.

Detta är dock en hemlighet som de skjutit på att berätta för sina egna familjer i snart ett år. Nu finns det ingen återvändo, det kan inte vänta längre. Hemligheten måste fram! Och vilken tidpunkt vore mer perfekt än julafton – toleransens högtid. Dagen då alla måste älska varandra, och vara snälla mot varandra. Jesus födelsedag!

Helt jävla underbar film, som lockade till jubel och gapskratt samtidigt som många repliker vred till i magen och gav säkert en riktig käftsmäll för rasister och homofober!
En film som kanske öppnar ögonen på en och envar!

Kärleken övervinner allt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar