lördag 14 oktober 2017

TAKE ME TO HEAVEN


Sagt och gjort, nu har jag varit så nära himlen, som är möjligt här i Stockholm, tror jag i alla fall! Kaknästornat har jag ju också varit upp i, men vet inte riktigt vilket som är högre, Skrapan eller Kaknästornet! Får väl googla på det!
Med det högsta hotell jag har bott på när nog Liberty Towers i Jersey City, där bodde jag på 31:a våningen, WOW!!!

Nå varför hamnade jag uppe i Skrapan idag då!
Jo saken är den, en för mig okänd, men ändå skapligt bekant sedan ett tag sen, hade bjudit mig och lillasyster på födelsedagslunch, just där uppe idag klockan 13:00!
Av den anledningen, så nattade jag skapligt tidigt igår efter Al Pitcher, för att vakna fräsch och pigg i morse!
Syrran och jag begav oss redan halvtolv med pendeln till Södra Station, slank in på Hemtex, precis intill huvudingången till Skrapan, för att i all hast inhandla en lämplig födelsedagspresent till 60-årsbarnet Anki!
12:58 hittade vi hissen till Himlen och hann precis infinna oss på plats, där vi väntade på det övriga sällskapet, som visades sig vara 16 stycken i blandade åldrar, från far, syster, kusiner och kusinbarn, å så vi två utbölingar från förr itiden!

WOW, vilken utsikt, bedårande, trots regnet som följde oss dit!
Väl till bords, serverades en trerätters lunch med både rött och vitt vin till de som ville, jag valde vitt!

Förätten var lufttorkad skinka och huvudrätten bestod av röding på kantarellbädd med en ljuvlig potatispure till, underbart gott! Därefter en brylepudding till kaffet!
En helt vanlig lördag!


Så vilken tur att jag överlevde fredagen den 13:e, för annars hade jag ju gått miste om den här galet flotta lördagslunchen uppe på Skrapan!

När klockan var fem, så tackade vi och de övriga för oss och vi skingrades i Himlen!
Systeryster och jag kände för att röra på påkarna efter den långa sittnigen, så vi tog trapporna ner alla 26 våningarna!
Ja, jag vet, vi är lite tokiga vi!
Slutet gott, allting gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar