måndag 5 november 2012

JAG KOMMER HEM IGEN TILL JUL

I år är det 10-års jubileum för Peters Julskiva och till jul är det också 10 -års jubileum för min del i Peters släptåg!
Och vad passar inte bättre än att fira det med den här boken, som min julgåva till mig, (från honom) fnisssss!!! *ler*

JAG KOMMER HEM IGEN TILL JUL
Alltså det är titteln på Årets julklapp, som släpptes i dag!

Peter Jöback, en av Sveriges mest älskade artister, berättar i boken Jag kommer hem igen till jul om sin dröm om familjejulens gemenskap och om hur drömmen äntligen har blivit sann. Rakt ur hjärtat beskriver han sina egna jular, från barndomen och framåt: berusade, ensamma, förväntansfulla, sorgsna ... och hur musiken alltid varit en källa till glädje, även när livet i övrigt inte har varit lätt.

Den stämningsfulla boken är rikt illustrerad med vackra bilder. Den innehåller också sångtexter, noter och recept på god julmat. Texten, skriven av journalisten och författaren Lena Katarina Swanberg, är fylld av julens budskap om frid, hopp och försoning.

Tio år har gått sedan Peter Jöback gjorde sin första julskiva, som också heter Jag kommer hem igen till jul . Den har blivit något av en modern klassiker, för många en omistlig del av julen.

En bonus-DVD från Peter Jöbacks julkonsert år 2009 medföljer boken.

Lena Katarina Swanberg är journalist och författare. Hon har skrivit ett trettiotal böcker, varav något tiotal är uppmärksammade biografier.

http://www.youtube.com/watch?v=nP3N3w7JCg4&feature=my_favorites&list=FLoLeoRVVGk9lPv4GOnSb2Fw

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar