onsdag 1 maj 2013

SKÖNA MAJ VÄLKOMMEN


Idag marscherade jag stolt igen tillsammans med lillasyster.
Strålande sol men bitande vindar från havet.
Himla svårt att klä sig lagom den här årstiden och framför allt i år när våren liksom kom av sig.
För att vara en ledig och himla röd dag, så var det ovanligt lite folk i farten där ute på Ringvägen bland klipporna och det glittrande havet. Men förklaringen var väl att Nynäshamn har ett Socialdemokratiskt styre sedan 1914, okej tillsammans med Folkpartiet. Så innevånarna stod väl redo att marschera i demonstationståget inne i stan, medan vi njöt av lugnet och odlade ännu mer fräknar och investerade i oss själva. Osolidariskt?
Men nej, det finns väl inget mer solidariskt än att jag sköter min hälsa, så att jag inte blir ännu mer belastning för samhället i form av ytterligare sjukdomskostnader.
Så tänker jag!!!
Nå, efter knappt två timmars tågande avnjöt vi en alldeles underbar lunch ner vid hamnen, Nynäs Rökeris utsökta bakpotatis med skagenröra, insvepta i fleecefiltar. Alltså det var inte bakpotatisen som var insvept i fleecefiltar, utan vi!

Tänk, att i fjol var jag i London den här dagen och skulle återigen på Her Majesty`s Theatre, West End och se The Phantom of the Opera med Peter Jöback i huvudrollen som Erik, ja Phantomen heter faktiskt Erik. Idag har han en "two show day" på Broadway, häftigt!!!
Å nu är jag ju där igen! En av Peters nuvarande "Christine" heter faktiskt Samantha, vilket är min Eriks andra namn. Snurrigt? Ja det är bara förnamnet, ha ha ha ha.

Sköna maj, välkommen
till vår bygd igen!
Sköna maj, välkommen,
våra lekars vän!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar