söndag 27 maj 2012

MORSDAG OCH PINGSTDAG


Men dagen började redan vid midnatt i ren eufori efter Loreens seger i Eurovision Song Contest. Jag satt ju och såg musikcirkusen tills den slutade med överlägsen seger för Loreen.

Åtta och en halv timma senare vaknade jag efter en, tror jag helt okej natt, eftersom jag inte minns något av den.
Morsdagspresenten som Sofia skickat till mig, som legat och väntat på mig sedan i börja av veckan, packade jag upp i all hast under tiden jag drack mitt morgontea och firade med två rostade med marmelad, det luktar så gott!
Sofia hade skickat mig ett fint halsband med tillhörande örhängen och så fick jag ett fint morsdagskort som hon skrivit i till sin gamla mor. Gulljäntan min!

Dagen fortlöpte ute i det fria bland blommor och blader och havets svaga bris.
En mjukglass ner på Havstrappan nere i hamnen tillsammans med Expressens söndagsbilaga där det var en stor jättefin artikel med Peter Jöback i London.


Efter två timmar på vift på egen hand, så plockade jag en bukett liljekonvaljer till mig själv.
Väl hemma, dax för trekaffet ute på balkongen med skön musik i öronen. Det sistnämnda är en nödvändighet för att överhuvudtaget kunna sitta där ute och koppla av. Den som aldrig bott alldeles i närheten av en skapligt stor lekpark, kan omöjligt förstå vilka ljud det kommer från en sådan en solig, varm söndaeftermiddag i slutet av maj!
"Livet, Kärleken och Döden"!

"Musik kan rensa system från missär och ge ny energi"!
Så sant!
"Euphoria"
Grattis Loreen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar