onsdag 17 april 2013

GRATTIS PÅ 4-ÅRS DAGEN



Inte trodde jag väl att jag skulle skriva här inne så här pass länge, men nu har det gått precis fyra år sedan starten den där kvällen uppe i mitt eget lilla krypin på ca 7 kvadratmeter på Bigarråvägen.
Jag hade ju liksom en lite vana även på den tiden. Efter att Sofia var klar för natten, så brukade jag alltid plocka fram min dagbok och skriva några rader där jag satt i min egen 70 cm smala säng på kammarn, som vanligt. Apropå det, den dagboken har jag kvar, den jag skrev med blyerts!
Men den där kvällen blev jag plötsligt modern och nyfiken på att utveckla mina färdigheter inom cyber och internetvärlden!

Nu fyra år senare sitter jag här i min egen otroligt sköna 70 kvadratmeter stora lägenhet 80 mil söderut och skriver fortfarande, men inte med blyerts längre.
Dessutom sitter jag aldrig i min 120 cm breda sängen numera med laptopen, i sovrummet är det teknik och datafritt, en frizon ämnad för vila, reflektion och sömn och det funkar jättebra!

Dagen började jag med att gå till StoraSyster för att hämta en bok som jag fått låna och det ska verkligen bli spännande att läsa den, eftersom handlingen utspelar sig i min barndomsby Nyland i Ytterlännäs, med omnejd! Vägen mot "Bålberget" av Therèse Söderlind.


Ja sedan gick jag och investerade i mig själv med ett långt och skönt styrkepass på Friskis & Svettis.
Underbart att ha möjlighet att kunna träna närhelst på dagen och välja tider när det förhoppningsvis är skapligt tomt i lokalen och jag inte behöver stå och vänta på lediga redskap.

Hemma igen fyra timmar senare landade jag i soffan med boken kaffe och tårta!
Fast det var ju inte riktigt sant det där med tårtan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar