onsdag 29 juli 2015

ALLSÅNG PÅ SKANSEN



Helt otippat och alldeles oförberedd på att jag skulle hamna där igen, "men ibland händer det"!

Åååå gud vad jag behövde det!
Efter att ha varit förkyld och allmänt tussig och uttråkad i största allmänhet i nästan en månad, så hade jag ju knapt styrfart och min kommande resa till Norge och Halden har ju legat som en hel evighet borta, så gud vad jag behövde få komma iväg till Skansen på Djurgården!

Och allt började med att Alcazar skulle ha en hel timma underhållning på Allsångsscenen, "Allsångsscenen är din" direkt efter den ordinarie Allsången och en av Alcazars gäster var Peter Jöback!
Detta kom till min vetskap så sent som på måndagkväll och som det hängivna och helt utsvultna Peterfanset.
Så snabbt som en vessla förbokade jag en biljett och såg till att jag hängde på låset klockan 10:00 när Skansen öppnade!

Tyvärr, trots att jag skyndade mig fort upp till Sollidenscenen så fick vi som var först dit ändå platser från rad tio och bakåt, skit också, men kändisarna måste ju få förtur på de bästa platserna för att få synas!
Nåväl, det fick duga!
Väl rustad med sittunderlag, filt, matsäck samt långkalsonger, intog jag min för dagen nya hemvist!

Första två timmarna befann jag mig väl inpackad under min gamla slitna regncape, men lagom till lunch kunde jag titta fram och påbörja min medhavda matsäck!
SVT börjar sända direkt från Sollidenscenen kl 20.00. Under större delen av dagen pågår repetitioner och vid 17-tiden brukar det vara dags för generalrepetition.

Men nu var det ju inte därför jag var där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar