torsdag 23 juli 2015

LUNGFUNKTIONSUNDERSÖKNING!


Jäklar vilket långt ord, det kräver att man har god lungfunktion för att säga det utan att bli andfådd!
Nåväl, idag hade jag återigen ett besök upp till Huddinge sjukhus, den här gången till Fysiologkliniken igen, samma som jag var till när jag gjorde ultraljudet på hjärtat förra måndagen.
Ja, jag vet, nog hade det varit käckt om besöken hade kunnat samordnats, men trots att jag ringde runt till respektive avdelningar precis som jag fick kallelserna på dörrmattan, så gick det inte att ordna.
Så gamla gunsan blev tvungen att färdas återigen!
Det är verkligen tur att jag har tid och är skapligt pigg så att jag kan och orkar!

Nästan som "Tiotusenkronorsfrågan", välkommen in i buren!
Nu igen, men utan frågor och utan chans att vinna något mer än att få besked om hur det egentligen ligger till med lungfunktionen för nu!
Förresten det är inte så dåligt pris, framför allt när jag som idag fick besked om att det så bättre ut än det förväntade värdet!
Trots att jag har varit ordentligt förkyld både i de över som de nedre luftvägarna de senaste tre veckorna!
Kan det ha att gör med att jag inte har rökt något på snart två månader? Tanken slog mig faktiskt!
Rökte å rökte, jag feströkte ju bara lite då, typ 2 st, när jag var på sista "Livet är en schlager" som alltid när jag ska på trevligheter!

Ja, jag vet jag är knäpp och risken är överhängande att jag kommer att göra det igen om exakt 19 dagar, för då beger jag mig till Gardermoen-Oslo och därefter till Halden dagen efter!
Jag har en gammal ask Blend som ligger och väntar på att få vädras, med risk för att tobaken är så torr och gammal att den trillar ut, får väl hålla ciggen uppåt!

Eller varför inte överraska mig själv med att skita i den gamla vanan och reskompisen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar