lördag 2 maj 2009

Nu måste jag skaffa startkabel.


Jag fullständigt hatar sådana här dagar, ok! kanska det är mitt eget fel, vad vet jag? sena nätter med PC:n 0ch PAJ i sängen, men herregud jag får ju sova till runt nio på morgonen så det är ju ingen ursäkt. Vaknar seg och med en ångestklump i magen som vägrar att flytta på sej fast jag tar både alla mina mediciner, vitaminer, actimel, ProViva och tranbärsdryck tillsammans med en välgörande PAJ-mugg härligt kaffe, ändå så ligger det där gamla spöket i rullar runt i magen. som grädde på moset ringde Erik och ville shoppa på internet, hudvårdsprodukter från ett svindyrt företag i Danmark. Humöret mitt landade på under noll, ok det blev bara en nota på ca tusen kronor. När Sofia vaknade var hon tack och lov på bättre humör än tidigare i veckan, jag hade rätt! det var PMS, för nu var det äntligen dax igen, tack gode gud! Men problemet med hennes PC kvarstog, den bara krånglar hela tiden. Stig och hon stack på ONOFF och shoppade dom oxå. Så nu är Sofia glad igen en stund hoppas jag. Medan dom var borta tog jag mej i kragen en timma och dammsugade av samtidigt som jag med hög volym avnjöt min mp3-spelare.

Tanken var att hon skulle fara till Daniella ikväll men färdtjänst hade missuppfattat hennes bokning så det kom en vanlig personbil som vi naturligtvis fick skicka iväg, tyvärr så kunde dom inte fixa en handikappbuss med så kort varsel, så hon fick lov att ringa till Ella och lämna walk over.

Ännu en dag i ett par gamla byxor en t-shirt, omålad och foppatofflor har jag lunkat omkring som ett gammalt spöke med ett bästföredatum som var från ett annat sekel.


ETT OSYNLIGT STRECK I SANDEN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar