måndag 29 juli 2013

HÄROMVECKAN



Nu medans 007 försöker förhindra finansmannen Le Chiffre att vinna en pokerturnering, kan jag väl passa på att berätta om ännu en dag eller två i det Stora Äpplet!
För det lär ju knappast vara någon som ringer och vill tala med mig.

Så då har vi kommit oss till fredagen den 19/7 och ikväll ska vi åter igen bege oss upp till Broadway för att för sista gången se The Phantom of the Opera på Majestic Theatre!

Men först tänkte vi oss en tur tvärs över Hudsonfloden, till WTC, World Trade Center och Wall Street med omnejd.
Snabbt och lustigt tog vi oss, världsvana över med PATH-train, en station och vips var vi framme!
Vilken tur att även min Samsungkamera var med, eftersom mycket av mina bilder kanske gått förlorade i mobilen, gud hjälpe!
Fortfarande hett, nått så ända in i h..v..e!


Och apropå helvete, ofattbart det som hänt där och ännu mer nu när jag sett det på plats och läst in mig i material som jag köpte av en överlevande från 9/11/01.

Starka intryck och den ofattbara värmen, gjorde vi vår sorti efter bara några timmar.


"Hem" igen, inköp av föda, vätska, dusch och så iväg igen. Det är tufft att vara på topp, men har vi nu rest "sena jävla" långt, så vare väl fasiken om vi inte skulle ha oss en kväll till, tillsammans med goda vänner dessutom på teatern och få andas samma luft som The Phantom en sista gång.
Och än en gång få uppleva nattens brus och neonskyltarnas ständigt skiftande färger och budskap.
Och för att inte tala om värmen, den kaotiska trängseln och gemenskapen på gatorna och i tunnelbanan på vår väg hem igen! Vilket äventyr och jag älskade varje sekund av det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar