onsdag 4 juli 2012

NICKSTABADET 4/7


Det gäller att passa på att ta vara på de fina dagarna som nu bjuds på, man vet aldrig!
Tre timmar i solen med boken "Den farliga leken" av Mari Jungstedt! Jo jag håller på med den ännu, jag har ju inte bråttom, bättre en bok i lugn och ro och dessutom noggrant, än ingen alls. För att vara jag som nästan aldrig läste böcker i unga år på grund av min dyslexi, så har jag verkligen gjort framsteg och lyckats få bokstäverna att stå där de är förväntade. Träning ger färdighet, så de så!
Hann läsa en god stund innan sommarprataren började, som föresten hette Ulf Ellervik och är professor i bioorganisk kemi. Jag tyckte att det lät dödstrist, men tänkte att han kan väl åtminstone få presentera sig och inleda programmet innan jag refuserar honom. Jag blev fast, han var ju jättebra, helskön att lyssna bort en och en halv timma på, dessutom spännande och oväntad musik av en som älskar kemi.
Hur tänkte jag där? Jag förutsatte att en kemiprofessor har dödstrist musiksmak dessutom!
Idag blev det baksidan som fick ta emot de flesta solstrålarna och då hade jag det stora nöjet att bli bekant med den här lilla lättfotade gynnaren. Apropå fotomodeller och den farliga leken, så hade hen inga som helst problem med att posera för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar